Folk engros logo
Folk om oss folk bilder
Wonderworld

Littlephant

Littlephant er et svensk merke skapt av designer Camilla Lundsten. De tilbyr et utvalg av morsomme, inspirerende og fargerike produkter for deg, barnet ditt og hjemmet ditt.

Camilla Lundsten skapte figuren Lillefanten til en bokserie. Videre har merkevaren utviklet seg til flere produkter. Produkter som oppmuntrer til kreativ tenkning og beviser at form og funksjon kan fungere i perfekt harmoni. Forelsk deg i morsomme bøker, myke tepper, vesker med flere formål, nydelige krus, kreative veggklistremerker og smarte tilbehør. www.littlephant.comAlt dekorert med unike mønstre eller figurer fra Littlephant sin verden. Littlephant produkter er kun produsert i fabrikker som oppfyller svært høye krav.Velkommen til Littlephant sin verden!

FOLK er et agentur- og grossistfirma som lagerfører varer innen kategoriene gaver og interiør, barn, jul og suvenir. I tillegg til design og produksjon av egne varer har Folk agentur på Ekobo/Biobu, Yamazaki, Donkey og Wonderworld. Folk har salgskontor i Bergen og lager på Skei i Jølster.

Folk Engros AS
Bryggen 15, N-5003 Bergen
Helene Lundekvam
ordre@folkengros.no
+ 47 55 21 51 05